STA Mittnordenkretsen erbjuder oss att följa med till Dalarna fre. 3/6 -  sön. 5/6

Priset för medlemmar är 3 000 kronor om vi blir 30 personer och 3 700 kronor om vi blir 20 personer. Som medlem räknas familjemedlemmar som bor på samma adress.
Medlemmar har företräde till resan. I mån av plats kan även icke-medlemmar följa med. Då är priset 3 400 kronor respektive 4 100 kronor. För boende i enkelrum tillkommer ett tillägg på 400 kronor.
I priset ingår bussresa, hotellrum (inkl frukost och boende i dubbelrum), för- och eftermiddagsfika lördag och söndag samt enklare lunch i form av sallad eller liknande fredag, lördag och söndag. Ta med eget fika till förmidags- och eftermiddagsfika på fredag. Vi bor på Clarion Hotel Galaxen i Borlänge bägge nätterna.

Om ni har frågor, kontakta Mona Jonsson 070 5841 490, Karl-Ove Karlsson 070 2602 991 eller Ulla-Maria Jonsson 072 7300 400.

Välkomna/Styrelsen STA Mittnordenkretsen

TUSEN TRÄDGÅRDAR
Söndag 3 juli är det äntligen dags igen för
Tusen Trädgårdar – Sveriges största trädgårdsarrangemang

Öppna era trädgårdar och/eller besök andras i samband med Tusen Trädgårdar. STA är del av arrangemanget och då kan vi passa på att visa att vi finns.

Den 4 februari släpps den nya hemsidan dit man kan anmäla sin trädgård.   www.svensktradgard.se

STA Sällskapet Trädgårdsamatörerna
Ulrika Bohman
   
Sällskapet TrädgårdsAmatörerna är en förening för alla som hyser ett stort intresse för prydnadsväxter. Prydnadsväxter ger oss stimulans, spänning och massor av trädgårdsnjutning.

Vi är odlare på alla kunskapsnivåer. Bland våra medlemmar hittar du både samlaren som fascineras av ett visst släkte och nybörjaren som just planterat sin första perenn.

En del av oss älskar utmaningen i att klara det svårodlade och andra gläds åt det som glatt och villigt återkommer i rabatten. En del av oss är riktiga esteter som planerar trädgården efter färg och form andra bryr sig inte så mycket om helhetsbilden utan följer glatt varje enskild plantas särdrag. Det vi har gemensamt är att vi älskar prydnadsväxter – gör du?

TRADGARDSAMATORERNA.SE
Bli Medlem – Sällskapet Trädgårdsamatörerna
Det mesta av Trädgårdsamatörernas verksamhet – föredrag, växtmarknader, kurser och sociala aktiviteter – sker i de lokala kretsarna. Kretsarna är geografiskt indelade och du betalar 250-300 kr beroende på vilken krets du vill tillhöra.                        -----------------
Vår krets heter: 
STA Ångermanland och kostar 275 kr per år